handelen met 1:500 leverage

Leverage van 1:500 binnenkort weer mogelijk via IC Markets Seychellen

Welke voordelen heb ik hieraan als trader bij IC Markets?

Veel traders met een klein kapitaal zijn gebaat bij het traden met een hoge leverage, ofwel hefboom. Een hogere hefboom zorgt ervoor dat met een relatief klein account  toch nog een redelijk volume per trade kan worden verhandeld. Een hogere hefboom maakt het dus meer reeël om een kleiner account te laten groeien, of hier maandelijkse inkomsten uit te pakken. Keerzijde is wel dat met een groter verhandeld volume binnen een klein account, het risico in % van het account toeneemt. Het mes van hefboom snijdt dus aan twee kanten, maar wanneer er verstandig mee wordt omgegaan zijn de mogelijkheden eindeloos. 

FXdaytrader approved broker

Het slechte nieuws: traden met 1:500 leverage is niet mogelijk binnen de EU, maar er is een slim alternatief 

Binnen Europa is op 29 maart 2021 door regelgevende instanties helaas besloten om hefboom beperkingen door te voeren. Dit is gedaan “ter bescherming van de consument”. Een grotere hefboom kan er immers voor zorgen dat grotere bedragen verloren worden wanneer er niet verstandig mee om wordt gegaan (uiteraard kunnen deze ook gewonnen worden). Zodoende betreft de huidige maximale  hefboom binnen de EU slechts 1:30. Het gevolg hiervan is dat traders met een klein kapitaal amper nog de mogelijkheid hebben om betekenisvolle winsten te boeken. Lang niet iedere startende trader heeft immers de mogelijkheid om 10.000€+ te storten om nog iets van betekenisvolle winsten te hebben bij een hefboom van 1:30. Bij 1:500 is de benodigde storting vele malen lager, om nog iets van redelijke inkomsten te boeken.

In het verleden was er een slimme omweg om toch te traden via 1:500 leverage, namelijk een inschrijving op brokers die Europese staatsburgers toelieten, op branches die samenwerkten met toezichthouders waarbij 1:500 leverage nog wel mogelijk was.  Veruit de bekendste partij was hier IC Markets Seychellen. Het voordeel hiervan was dat IC Markets met haar jarenlange expertise als een van de grootste brokers ter wereld een betrouwbaar imago heeft opgebouwd. Ook ik maakte hier gebruik van, waarbij mijn ervaringen over IC Markets Seychellen zeer positief waren. Via deze leverage had ik daarnaast de mogelijkheid om kleine accounts redelijk snel uit te bouwen. Het risico zat hem enkel in de initiële inleg, wat al zeg ik het zelf, niet veel bedroeg. Waar ik dit op mijn bestaande accounts nog steeds kan handelen met hefboom 1:500, is er een tijdelijke stop op nieuwe vanuit de EU geopende account creaties, waarbij deze is ingevoerd sinds de start van 2023.

Mijn contacten bij IC Markets hebben mij echter laten weten dat naar grote waarschijnlijkheid deze tijdelijke restricties eind Oktober / begin November 2023 gaan eindigen. Dit betekend dat vanaf die periode je als Europese staatsburger weer gewoon de mogelijkheid hebt om via het betrouwbare IC Markets Seychellen te handelen. Alles blijft hierbij zoals vanouds, waarbij ook de leverage van 1:500 staande is gehouden.

Schrijf u nu via onderstaande emailbox in om als eerste weer te handelen met hefboom 1:500

Deze pagina is speciaal gemaakt omdat veel traders graag een betrouwbare broker willen die hen tevens de vrijheid geeft te handelen met een hoge hefboom. Juist deze groep wil ik op de hoogte houden van wanneer dit weer mogelijk gaat zijn. Val jij hieronder, en wil jij als eerste weer de mogelijkheid hebben om met 1:500 leverage te handelen via topbroker IC Markets Seychellen? Vul dan in onderstaand contactformulier je emailadres in, en ik houd je per mail op de hoogte wanneer inschrijvingen weer mogelijk zijn. 

    Dé community voor forex daytrading