Meldingen
Alles wissen

[Sticky] Admiral Markets


FXdaytrader I Robert
Berichten: 14
Admin
Topic starter
(@fxdaytrader-i-robert)
Lid
Deelgenomen: 3 jaar geleden

Admiral Markets: mijn ervaringen

Admiral Markets is een broker die de laatste jaren behoorlijk aan populariteit heeft gewonnen. Persoonlijk was ik mijn forex trading gestart bij markets.com, om vervolgens over te stappen naar Pepperstone en IC Markets (handel hier nog steeds). Het is pas sinds begin 2020 dat ik kennis heb gemaakt met Admiral Markets. 

Naar mijn mening is dit een broker die bijdraagt aan een nieuwe broker standaard. Ik zeg dit omdat 9 jaar geleden het nog vooral de dealing desk brokers waren, zoals Markets.com of Plus500, die een groot deel van de markt voor zich namen. Die tijden zijn voorbij omdat snel en goedkoop traden via een ECN trading netwerk zijn intrede heeft gedaan. Een ECN systeem zorgt ervoor dat partijen rechtstreeks met elkaar kunnen handelen, zonder inmenning van desbetreffende broker.  Er zijn momenteel een aantal brokers die werken met dit netwerk, waaronder Admiral Markets. 

Wat ik naast ECN een groot voordeel vindt aan Admiral Markets is het ondersteunende karakter naar jou als klant. Je ziet dit terug in educatie, maar vooral in de vorm van extra hulpmiddelen die echt een meerwaarde geven. Persoonlijk heb ik getrade met de aangepaste trade terminal binnen Metatrader Supreme add-on, waarbij ik tevens gebruik heb gemaakt van een aantal order gerelateerde oplossingen. Met deze oplossingen kun je grotendeels voorkomen dat je onnodige kosten maakt door het risico op een aantal vlakken af te dekken. Ik ga hier niet al te diep op in omdat dit mogelijk wat complexe materie is voor beginners, maar wees ervan bewust dat Admiral Markets dit soort oplossingen standaard biedt aan haar klanten. 

Admiral Markets VS IC Markets

Op deze website vind je een uitgebreide review van Admiral Markets, en van IC Markets. Het grappige aan dit verhaal is dat deze twee brokers nogal tegenpolen van elkaar zijn. IC Markets is gespecialiseerd in het laag krijgen van de kosten, waarbij je voordelig en snel orders kunt uitvoeren. Wellicht mis je hier echter het persoonlijke karakter of een community. Bij Admiral Markets is het juist andersom, de kosten liggen hier ietwat hoger, maar het contact, de aangeboden educatie en community zijn hier juist zeer sterke punten. Overigens zijn de kosten van Admiral Markets nog steeds voordelig wanneer vergeleken met een aantal concurrenten. 

Voor Admiral Markets vind je een uitgebreide review hier: Admiral Markets review

----------------------------------------------------

Hoe is jullie ervaring met Admiral Markets, trade je er al of ben je van plan om via deze broker te traden?

 

 

Onderwerp trefwoorden
Deel: